hou2use ~ duurzame kunst, persoonlijke cadeaus en creatieve workshops met verfresten op afvalhout


bedrijven

Onze zakelijke diensten lopen uiteen van het maken van fraaie eyecatchers tot het verzorgen van teamuitjes en teambuilding activiteiten tot het inrichten van uw bedrijfsruimtes. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor originele en duurzame relatiegeschenken en kerstpakketten. Lees hieronder verder ...


©️ Raymond Smit Fotografie


handgemaakte eyecatchers

Wat is er nu mooier dan een levensgroot en met de hand gemaakt kunstwerk van uw eigen logo of uw eigen team in uw eigen kantoor, winkel of bedrijfspand? Stelt u zich eens voor hoe uw klanten en leveranciers uw pand en bedrijf zullen betreden en beleven bij het zien van een dergelijk fraai en duurzaam handgemaakt object. Onze eyecatchers variëren in grootte van 40x60 cm tot wel 80x160 cm of zelfs nog groter. Neem contact met ons voor de mogelijkheden. Voor prijzen zie de pagina maatwerk.


unieke relatiegeschenken

Verras uw zakenrelatie eens met een origineel en persoonlijk cadeau in plaats van dat gebruikelijke kistje wijn. Of geef uw klant of leverancier eens een waardebon cadeau zodat deze bij ons een kunstwerk in opdracht en op maat kan laten maken zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo op hout (zie hierboven). Voor prijzen van kunst in opdracht zie onze maatwerk pagina. Ook zeer geschikt voor zowel vertrekkend, pensionerend als jubilerend personeel. Neem bij interesse contact met ons op voor meer informatie.


teamwork en teambuilding

Als gezegd bent u bij ons aan het juiste adres voor het laten ontwerpen en maken van een kunstwerk op gebruikt of afgedankt hout. Nog mooier en leuker is het natuurlijk als u het kunstwerk niet laat maken maar zelf maakt. U kunt ons voor een dag of desgewenst meerdere dagen inhuren om samen met u en/of uw team een kunstwerk te ontwerpen en te maken. Een ontzettend leuk teamuitje met oog en aandacht voor teamwork en teambuilding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

©️ Raymond Smit Fotografie


duurzame bedrijfskunst

Wij bedenken en maken prachtige bedrijfskunst op gebruikt of afgedankt hout voor op kantoor. Zie onderstaande voorbeelden voor een impressie. In onze webshop verkopen wij diverse kunstwerken vanuit voorraad (nabestellingen zijn desgewenst ook mogelijk - zie hiervoor o.a. de verkochte objecten op de diverse themapagina's). Desgewenst maken wij voor u ook kunstwerken in opdracht en/of op maat. Voor prijzen zie de pagina maatwerk. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.


originele kerstpakketten

Geef uw personeel als blijk van dank en waardering eens een origineel, creatief en bovenal duurzaam cadeau. Zij kunnen één van onze giftcards gebruiken om geheel naar eigen wensen en inzichten een kunstwerk bij ons aan te schaffen. Dat kan zijn van een huisdier, van een gezinslid of van een bekende acteur, sporter of muzikant. De keus is geheel aan uw medewerker en the sky is the limit! Uitermate geschikt als alternatief maar bovenal duurzaam kerstpakket. Neem contact met ons op voor meer info!