hou2use ~ duurzame kunst, persoonlijke cadeaus en creatieve workshops met verfresten op afvalhout


Voorwaarden

Op deze pagina vindt u belangrijke informatie over uiteenlopende onderwerpen zoals bestellen en betalen, levering en transport, retourneren, schade en garantie, klachtafhandeling en maatwerk. Staat de informatie waar u naar op zoek bent er niet tussen neem dan alstublieft contact met ons op. Wij staan u graag te woord en voegen waar nodig informatie toe.


bestellen en betalen

Alle getoonde bedragen op onze website zijn exclusief 9% btw en eventuele verzendkosten. Standaard bedragen deze 7,50 euro binnen Nederland, 25 euro binnen Europa en 75 euro buiten Europa. In de praktijk en met name buiten Europa kan dit afwijken. U dient bij het afhalen of na ontvangst van het object te betalen. U ontvangt van ons een btw-factuur in pdf via e-mail.


levering en transport

U kunt uw bestelling ophalen op één van onze vestigingen in Zwolle of Zuidwolde. U kunt uw bestelling daar eerst bekijken en daarna gelijk contant afrekenen. Op dat moment vervalt ook het recht op retourneren. Kiest u voor verzending per post dan sturen wij u ter controle eerst nog enkele foto's toe. Pas na uw akkoord versturen wij het kunstwerk via PostNL (altijd met track & trace).

De levertijd van een object bedraagt bij verzending via PostNL maximaal 4 dagen (binnen Nederland). Dat is exclusief de tijd die wij nodig hebben om het object verzendklaar te maken. In de regel duurt dat maximaal 3 dagen. U heeft uw object dus uiterlijk binnen 1 week in huis. Bij maatwerk komt daar nog de productietijd bovenop. Dat varieert per object van enkele dagen tot weken.


retourneren

Retourneren is mogelijk tot 2 weken na ontvangst van het kunstwerk en is voor eigen rekening. U dient er zelf voor te zorgen dat het object onbeschadigd bij ons retour komt. Zodra wij het kunstwerk in originele staat van u ontvangen hebben krijgt u van ons direct het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. Bij achteraf betalen bent u ons niets meer verschuldigd.

Mail als u iets wilt retourneren altijd eerst naar info@hou2use.nl. Wij sturen u dan eerst enkele instructies toe. De meeste van onze objecten kunt u gewoon versturen via PostNL. Hiervoor dient u het kunstwerk bij een PostNL locatie af te geven. Pak het kunstwerk zorgvuldig in en verstuur het altijd met track & trace. De kosten hangen af van het formaat van het kunstwerk.

U kunt uw kunstwerk natuurlijk ook persoonlijk komen afleveren op één van onze vestigingen in Zwolle of Zuidwolde. Wel zo veilig en bovendien nog kosteloos ook. Neem in dat geval en vooral om teleurstellingen te voorkomen wel eerst even contact met ons op voor het maken van een bezorgafspraak. Op onze locaties is namelijk niet altijd iemand aanwezig.


schade en garantie

Op al onze kunstwerken zit aankomstgarantie. Mocht er tijdens de verzending schade aan het kunstwerk optreden, dan is dat risico voor ons. Kijk daarom altijd goed of de verpakking is beschadigd en neem in dit geval direct contact met ons op. We sturen je dan z.s.m. een nieuw exemplaar of vergoeden het aankoopbedrag. Meld eventuele gebreken wel altijd binnen 14 dagen.

Op al onze kunstwerken bieden wij bovendien 1 jaar gebruiksgarantie. Binnen deze garantie vallen o.a. kleurechtheid, constructie en vervorming. Let wel: deze garantie geldt alleen bij normaal en verantwoord gebruik d.w.z. in ruimtes binnenhuis uitgezonderd kelders, garages en andere relatief koele en/of vochtige ruimtes. Neem bij schade altijd contact met ons op.


klachtafhandeling

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat iets niet helemaal gaat zoals gepland. Ook kan het gebeuren dat ergens een verschil van mening over ontstaat. In dat geval zullen wij altijd eerst proberen gezamenlijk tot een passende oplossing te komen. Lukt dat niet dan is bij gerede twijfel onze klant altijd koning. Neem bij klachten altijd eerst contact met ons op!


maatwerk

Van maatwerk is sprake wanneer u specifieke wensen heeft en het kunstwerk daarom specifiek voor u moet worden vervaardigd. Dit geldt dus ook voor kunstwerken in een specifiek formaat. Voor maatwerk in opdracht vervalt in principe het recht op bedenktijd en het recht op retourneren. Om het risico op teleurstellingen te beperken treden we bij maatwerk veelvuldig met u in contact.