De Liemkelder
  • gepersonaliseerde cadeaus | personalized gifts
  • kunst in opdracht | commissioned art
  • betaalbare kunst op hout | affordable art on wood
  • duurzame portretkunst | sustainable portrait art
  • kunst op maat | custom art

kwaliteit verzekerd ~ achteraf betalenwelkom op onze website

Wij zijn Gerhard van Dijkhuizen uit Zwolle en Colet Scheper uit Zuidwolde van hou2use. Op basis van een foto bedenken, ontwerpen en maken wij unieke, persoonlijke en betaalbare kunst, portretten en cadeaus op hout. Wij hechten sterk aan duurzaamheid en daarom werken wij bij voorkeur op gebruikt of afgedankt hout. Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven.

©️ Raymond Smit Fotografie

Wij maken het liefst kunst in opdracht. Wij ontwerpen en realiseren dan samen met u een maatwerk object op hout. Bezoek onze galerie, bekijk onze flyer of promo, doe inspiratie op in onze webshop, bekijk één van onze informatie- en/of themapagina's of geef eens een giftcard cadeau. Wij verzorgen ook workshops en kinderfeestjes. Neem voor info contact met ons op.

©️ Raymond Smit Fotografie

Onlangs hebben wij de laatste hand gelegd aan onze galerie "De Liemkelder" in de kelder van onze gezamenlijke woning aan de Liemkoele in Zuidwolde. Dit is de media niet ontgaan. Het is een mooie werk- en expositieruimte geworden met genoeg plek om te werken, te ontspannen en te etaleren. Maak een afspraak of neem gewoon contact met ons op.

©️ Raymond Smit Fotografie


object van de week

Max Verstappen heeft afgelopen weekeinde de eerste plaats in het WK-klassement van de Formule 1 heroverd. De Nederlandse coureur van Red Bull eindigde in de Grote Prijs van Turkije als tweede achter de Fin Valtteri Bottas (Mercedes). Verstappen staat nu in het klassement weer 6 punten voor op Lewis Hamilton, die als vijfde finishte.


onze kunst op televisie

Op vrijdag 12 maart waren wij live op televisie te bewonderen bij Veronica Inside. En op vrijdag 23 april bleek dat onze duurzame kunstwerken in de vorm van een drietal portretten op oud laminaat inmiddels een vast plekje in de studio hebben gekregen.


duurzame kunst van foto

Wij werken bij voorkeur vanaf een bestaande foto. Samen met u zoeken wij een of de meeste geschikte foto uit om een kunstwerk op hout van te maken. Hierbij besteden we naast de foto ook veel aandacht aan het hout zelf. Immers ... de keuze voor het hout is zeer bepalend voor het uiteindelijke resultaat. Hierbij spelen de textuur en de kleur van het hout een belangrijke rol.


in de schijnwerpers

In onze webshop vindt u al onze kunst op hout. Desgewenst leveren wij ook maatwerk.


foto's van onze klanten

Hieronder enkele foto's van onze kunst aan de muur die wij van onze klanten hebben ontvangen.


afgeronde kunst in opdracht

Bent u op zoek naar maatwerk? Laat u dan inspireren door onderstaande voorbeelden!


aanmelden nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief verschijnt elke 2 maanden en staat vol met leuke weetjes, tips en acties speciaal voor leden.